Studion

Portal Studio

Det är här vi testar, utvecklar och finslipar våra idéer innan en ny rätt når menyn. Men studion rymmer också matlagningskurser, studiofotografering, mingel och minnesvärda helkvällar.

Helkväll i studion

Är ni upp till tolv gäster i sällskapet? Då är det här i studion ni sitter och njuter av säsongens menyer. Vårt tips för att göra helkvällen komplett – börja med ”Inledningen vid spisen”!

Mötesrum

Hos Portal finns goda förutsättningar för möte och konferens. När du bokar ett möte blir baren och Stora Bordet tillgängliga. Här finns en stor tv-skärm, perfekt för presentationer. På morgonen när ni kommer lyfter kockarna bullarna ur ugnen och slår upp nybryggt kaffe. Lunchen äter ni vid Stora Bordet, i baren eller på restaurangen. På eftermiddagen dukar vi upp bardisken med smårätter och kylda drycker.

Detta upplägg är tillgängligt kl. 08.00–16.00.
Pris: från 5 000 kr.

Mingelfest

Häng i köket med din kompisar en kväll i Studion. Kockarna lagar smårätter och vi ställer fram kylare med dryck. Du sköter LP-spelaren! Upp till ca 25 personer.

För mer information och bokning av våra olika alternativ: mejla till info@portalrestaurant.se

En måltid börjar bäst i köket. Med en kock framför spisen och god dryck i glaset får du och ditt sällskap dofta, smaka, titta och fråga innan middagen börjar. Att inleda vid spisen är vårt sätt att addera ”matlagningskurs” till måltiden. Hantverket är i fokus, ni får de bästa tipsen för att lyckas, och så inleder vi med gemensam matlagning i studioköket.

Portal är okomplicerad mat, riktigt bra råvaror och dryck som lyfter helheten. Öppet sex dagar i veckan.

Kontakt

Portal Restaurant
Sankt Eriksplan 1
113 20 Stockholm

08-30 11 01
info@portalrestaurant.se

Öppettider

Restaurangen:
Måndag - Fredag: 11.15-23.00
Lördag: 17.00-23.00
Söndag: Stängt

Baren:
Måndag: Stängt
Tisdag - Torsdag: Fr. 16.00 till sent
Fredag: Fr. 15.00 till sent
Lördag: Fr. 16.00 till sent
Söndag: Stängt

Se våra samtliga öppettider

© 2024 Portal Restaurant, alla rättigheter förbehållna