Hantverket

Få ingredienser. Enkel tillagning. Den bästa råvaran. Och direkt ur pannan.

Med rätt kvalitet på råvaran är mycket redan vunnet. Men för att vinna allt, våra besökares belåtenhet, måste helheten sitta. Den formas av flera delar. Maten är en sak: köttet, som kocken själv styckat inne i köket, ska inte vara annat än fulländat, och pastan som vi gjort från grunden ska ha det där som är så svårt att sätta fingret på men som du känner är just riktigt bra pasta.

Känslan i rummet är en annan. Bemötandet när du kommer och när du går, en tredje. Och så drycken, förstås. Den som med stor omsorg väljs ut för att inte bara passa bra till den kryddsotade rödingen, utan för att passa perfekt. Allt tillsammans skapar upplevelsen.

Vårt engagemang märks på din tallrik.

För Klas Lindberg är det tydligt: God mat handlar inte om att göra det krångligt. Det handlar om att göra det riktigt bra. Hör honom prata med en kockkollega, och du skulle förundras över hur länge två människor kan diskutera fermentering av grönsaker eller hur den perfekta gulbetan ska tillagas. Nörderi? Sannolikt. Blir resultatet bra? Definitivt.

Vi hoppas och tror att vårt engagemang märks på din tallrik.

Pasta tillagad från grunden