Aktuellt bryggerisamarbete

Nu serverar vi öl från Hyllie bryggeri

Vi börjar bli beresta! Portals ölresa har tagit oss från Stockholm, till Helsingborg, Landskrona, Göteborg, vidare till Åre, Göteborg igen och nu näst i tur väntar Malmö och Hyllie Bryggeri.

Hyllie är ett bryggeri som Klas har sprungit på vid många olika ölevent och som han beskriver som ”ett bryggeri för alla – andan, driver, entreprenörskapet och kommunikationen – jag gillar det skarpt. Hyllie har en genomtänkt bredd som jag tror kommer att passa vår restaurang och bar bra. Jag ser verkligen fram emot att få koppla på Hyllipan som vår nya hus-ipa. Det är ett av mina favoritöl och skiljer sig en del från all hazy vi haft tidigare.”

– Vi har följt Portals ölresa de senaste åren och blivit mäkta imponerade. När vi själva fick frågan var det självklart att tacka ja. Dels för att vi älskar allt med restaurangen, maten, miljön och personerna där, och dels för att Portal med sin ölsatsning tar ett sällsynt, men starkt, ställningstagande för svensk hantverksöl och utvecklingen av svensk ölkultur, säger Erik Frithiof på Hyllie Bryggeri.

Hyllie Bryggeri fyller nu kranar och kylar fram till den sista maj – och givetvis väntar ett gästspel. Den 25 mars kommer hela gänget från Hyllie upp till Stockholm och presenterar, serverar och berättar om sin öl. Klas komponerar som vanligt en fem rätter lång meny till ölen. Säkra din plats HÄR OCH NU.

– Jag är verkligen stolt över vårt ölkoncept och hoppas att vi kan inspirera andra krögare till att förstå vikten av att stötta småskaliga hantverkare, inte minst för svenska drycker som ofta glöms bort. Med tiden har det verkligen blivit tydligt vilket otroligt mervärde det här ger för våra gäster men också för personalen som lär sig och utvecklas – och förstås ölkulturen. Jag vill att Portals gäster ska känna att de är med och både stöttar och utvecklar en viktig kultur i en viktig tid. Och det tror jag att dom gör, för engagemanget växer hela tiden, säger Klas Lindberg.

När: 25 mars kl 18.00 i Portal Bar
Pris: 1295 kr, inklusive mat och dryck.
Boka HÄR

Varmt välkomna att njuta öl från Hyllie bryggeri i vår!

Tidigare bryggerisamarbeten:

• Stigbergets bryggeri, Göteborg december 2023 – februari 2024
• Svartberget Bryggeri, Åre september–november 2023
• O/O Brewing, Göteborg maj–augusti 2023
• Benchwarmers Brewing Co & Brekeriet mars–maj 2023
• Omnipollo, Stockholm december 2022–februari 2023
• Stockholm Brewing co, Stockholm oktober–november 2022

Portal är okomplicerad mat, riktigt bra råvaror och dryck som lyfter helheten. Öppet sex dagar i veckan.

Kontakt

Portal Restaurant
Sankt Eriksplan 1
113 20 Stockholm

08-30 11 01
info@portalrestaurant.se

Öppettider

Restaurangen:
Måndag - Fredag: 11.15-23.00
Lördag: 17.00-23.00
Söndag: Stängt

Baren:
Måndag: Stängt
Tisdag - Torsdag: Fr. 16.00 till sent
Fredag: Fr. 15.00 till sent
Lördag: Fr. 16.00 till sent
Söndag: Stängt

Se våra samtliga öppettider

© 2024 Portal Restaurant, alla rättigheter förbehållna